Atem X | Καθαριστής Αέρα

Ο πιο ενεργειακά αποδοτικός και αθόρυβος καθαριστής αέρα που έχουμε φτιάξει ποτέ.

 Με πείρα 60 ετών στον τομέα της ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων, η IQAir ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα με έναν καθαριστή αέρα υψηλής απόδοσης που όχι μόνο είναι απίστευτα ισχυρός και έξυπνος, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά αθόρυβος, συμπαγής και ενεργειακά αποδοτικός.

 Κρίνοντας από τις μικρές του διαστάσεις και τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, θα έλεγε κανείς ότι το Atem X είναι ικανό να καθαρίσει μόνο μικρούς χώρους. Η αλήθεια όμως είναι ότι μπορεί να καθαρίσει εξίσου καλά μεγάλους εσωτερικούς χώρους.

Το Atem X απομακρύνει αποτελεσματικά αλλεργιογόνα όπως γύρη, σπόρια μούχλας, ακάρεα, ιούς και βακτήρια. Το καθιστά αναντικατάστατο εργαλείο για άτομα με αλλεργίες. Η αποτελεσματικότητα αφαίρεσης ιών έχει επαληθευτεί ανεξάρτητα ότι απομακρύνει πάνω από 99,99% των ιών, συμπεριλαμβανομένου του H1N1 και του κορωνοϊού. Έχει αποδειχθεί ότι αφαιρεί πάνω από 99,94% του E. Coli και πάνω από 99,92% των βακτηρίων λευκής σταφυλοκόκκου, τα οποία προκαλούν σημαντικά προβλήματα υγείας. (Σύμφωνα με τα πρότυπα T/SAEPI 005 και GB 215513.3).

Kάθε Atem X υποβάλλεται σε μεμονωμένα τεστ και πιστοποιείται για την απομάκρυνση υπερ-λεπτών σωματιδίων. Η τεχνολογία φιλτραρίσματος HyperHEPA HF απομακρύνει αποτελεσματικά τα σωματίδια (PM2.5) και τα υπερ-λεπτά σωματίδια. Το Atem X είναι ιδανικό για την προστασία από την Αφρικανική σκόνη, καθώς και για την ατμοσφαιρική ρύπανση από τα οχήματα και τη βιομηχανία της πόλης. Πείτε αντίο στην ερεθισμένη μύτη και τα φτερνίσματα και απολαύστε τον καθαρό, φρέσκο αέρα στο σπίτι ή το γραφείο σας. Ο καθαριστής αέρα Atem X μπορεί να σας βοηθήσει.

Ιδιαίτερα Αποτελεσματικό για:

ΑλΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ

ΑΣΘΜΑ

ΒΑΚΤΗΡΙΑ & ΙΟΥΣ

ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ

Atem_X_exp-view-IQAir_Air_Purifier

Ελβετική Σχεδίαση

Δημιουργήθηκε από τους σχεδιαστές και μηχανικούς της IQAir. Κατασκευάζεται στη Γερμανία με εμμονή στη λεπτομέρεια στις εγκαταστάσεις παραγωγής της IQAir. Ο λεπτός σχεδιασμός ενσωματώνεται αρμονικά σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Το Atem X παρέχει απόδοση “μεγάλης συσκευής” από ένα συμπαγές σχέδιο.

Απόλυτος έλεγχος στο χέρι σας

Συμβατό με την πιο δημοφιλή εφαρμογή για την ποιότητα του αέρα παγκοσμίως, “AirVisual”. Δείτε σε πραγματικό χρόνο και πλήρες ιστορικό τις μετρήσεις ποιότητας αέρα. Ελέγξτε όλες τις παραμέτρους της συσκευής, όπως την ταχύτητα του ανεμιστήρα, τις έξυπνες λειτουργίες και τη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Χρησιμοποιήστε τον προγραμματισμό για να καθαρίζετε τον αέρα με βάση την ημέρα, την ώρα και την επιθυμητή λειτουργία, για μέγιστη διάρκεια ζωής του φίλτρου και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Atem X

Η απόλυτη συσκευή καθαρισμού αέρα

Ισχυρή. Όμορφη. Αθόρυβη.

Κατασκευασμένο στην Γερμανία

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Απόδοση Φιλτραρίσματος

Στόχευση:
Αφαιρεί αλλεργιογόνα, βακτήρια, ιούς, σπόρια μούχλας, επιβλαβή σκόνη, καπνό, PM2,5, PM10 και άλλα λεπτά και υπέρ-λεπτά σωματίδια και οσμές που συνδέονται με σωματίδια.
Ταχύτητες ανεμιστήρα:
8 ταχύτητες ανεμιστήρα, επιπλέον 3 έξυπνες λειτουργίες για αυτόματο έλεγχο της ταχύτητας με βάση τις μετρήσεις των αισθητήρων
CADR ανα ταχύτητα ανεμιστήρα:
110, 195, 275, 350, 450, 550, 650, 800 m3/h
Κατανάλωση ρεύματος ανά ταχύτητα ανεμιστήρα:
6, 7, 9, 12,  21, 34, 57, 86 Watt
Αναμονή: < 1.8 Watt
Επίπεδο θορύβου ανά ταχύτητα ανεμιστήρα:
Ισχύς θορύβου: 26, 32, 38, 44, 51, 56, 62, 65 dB(A)
Πίεση θορύβου: 15, 18, 24, 33, 37, 43, 48, 58 dB(A) στο 1μ

 

Γενικά Χαρακτηριστικά

Απαιτήσεις ισχύος:
220-240 V, 50-60 Hz
Διαστάσεις:
Υ 688 x Π 640 x Β 254 mm
Βάρος:
13 Kg
Έλεγχος συσκευής:
Ο πίνακας ελέγχου βρίσκεται διακριτικά στο πίσω στεφάνι του καθαριστή αέρα. Προηγμένος έλεγχος με την εφαρμογή IQAir AirVisual για smartphone.
Ενσωματωμένοι αισθητήρες:
– Σωματίδια (PM2,5)
– CO2
– Θερμοκρασία
– Σχετική υγρασία
Παρεχόμενα αξεσουάρ:
Βάση μεταφοράς, με ρόδες για σκληρά δάπεδα.
Αυτόματη λειτουργία έξυπνου αισθητήρα:
Οι αισθητήρες ποιότητας αέρα παρακολουθούν συνεχώς την ποιότητα του αέρα και προσαρμόζουν την απαιτούμενη ταχύτητα ανεμιστήρα.
IQAir AirVisual App:
– Έλεγχος του καθαριστή από απόσταση
– Δείτε σε πραγματικό χρόνο και ιστορικές μετρήσεις ποιότητας αέρα από τον καθαριστή αέρα
– Δείτε και συγκρίνετε μετρήσεις εσωτερικών χώρων με δεδομένα ποιότητας αέρα εξωτερικού χώρου
– Επιλογή μεταξύ χειροκίνητης και έξυπνης λειτουργίας που βασίζεται σε αισθητήρες
– Ορίστε χρονοδιαγράμματα λειτουργίας, με διαμόρφωση επιλογών, ταχύτητες ανεμιστήρα, φωτισμό του πίνακα ελέγχου και την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του WiFi
– Διάρκεια ζωής φίλτρου

Σύστημα Φιλτραρίσματος

Impactor (3χ):
Πλενόμενα στοιχεία που κατακρατούν την σκόνη και μεγάλα σωματίδια.
HyperHEPA HF (3x):
Τα “έξυπνα” φίλτρα HyperHEPA HF παρέχουν διάρκεια ζωής φίλτρου έως και 36 μήνες.

 

ΕΓΓΡΑΦΑ

Οδηγίες και Εγχειρίδια χρήσης:
Atem X User Manual (ΕΝ)
Τεχνικές προδιαγραφές:
Atem X Tech Specs (ΕΝ)

 

FAQ

Most frequent questions and answers

Ο καθαριστής αέρα Atem X ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο αθόρυβους και συμπαγείς υψηλής απόδοσης καθαριστές αέρα που υπάρχουν σήμερα, καλύπτοντας από μεγάλους χώρους έως μικρότερους ατομικούς χώρους. Με 8 ρυθμιζόμενες ταχύτητες ανεμιστήρα, προσφέρει μεγάλη ευελιξία στη λειτουργία. Για μεγάλους χώρους, ο Atem X μπορεί να καθαρίσει έως 154 τετραγωνικά μέτρα σε 30 λεπτά στην υψηλότερη ταχύτητα ανεμιστήρα. Για μικρότερους χώρους, όπως υπνοδωμάτια και προσωπικά γραφεία έως 30 τετραγωνικά μέτρα, μπορεί να ολοκληρώσει δύο κύκλους καθαρισμού ανά ώρα σε χαμηλότερες ρυθμίσεις, με επίπεδο θορύβου μόλις 32 dB(A). Αυτή η ευελιξία καθιστά τον Atem X ιδανικό για διάφορες ανάγκες, προσφέροντας αποτελεσματικό καθαρισμό αέρα χωρίς να διαταράσσει την ηρεμία του χώρου σας.

Ο καθαριστής αέρα Atem X διαθέτει εξελιγμένους αισθητήρες που παρακολουθούν συνεχώς λεπτά σωματίδια σκόνης (PM2.5), CO2, θερμοκρασία και υγρασία. Αυτοί οι αισθητήρες επιτρέπουν στον Atem X να προσαρμόζει την ταχύτητα του ανεμιστήρα και το επίπεδο καθαρισμού, βελτιστοποιώντας την κατανάλωση ενέργειας. Το καινοτόμο χαρακτηριστικό AQGlow δείχνει την ποιότητα του αέρα με μια απαλή λάμψη, ενημερωμένη από τους εσωτερικούς αισθητήρες. Επιπλέον, προσφέρει προγραμματιζόμενη απενεργοποίηση Wi-Fi, επιτρέποντας στους χρήστες να απενεργοποιούν τη δραστηριότητα ραδιοσυχνοτήτων για ένα ήρεμο περιβάλλον, με αυτόματη επανενεργοποίηση. Ο Atem X βελτιώνει την ποιότητα αέρα και την άνεση του χρήστη με ευφυή σχεδιασμό.

Ο απορροφητήρας αέρα Atem X έχει σχεδιαστεί για υψηλή αποδοτικότητα σε πολύ μεγάλους χώρους, ικανός να προσφέρει έως και δύο κύκλους καθαρισμού του αέρα ανά ώρα σε χώρους μέχρι 154 τ.μ. Διαθέτει τεχνολογία (Flexible Air Rotation – FAR), μιας κορυφαίας λειτουργίας που εξασφαλίζει ότι ο καθαρός αέρας διοχετεύεται βαθύτερα στον χώρο, βελτιώνοντας έτσι τη συνολική κυκλοφορία στο δωμάτιο και την αποδοτικότητα του καθαρισμού του αέρα. Αυτή η τεχνολογία παίζει κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση ενός ομοιόμορφα καθαρού περιβάλλοντος αέρα σε μεγάλους χώρους. Επιπλέον, για ακόμα μεγαλύτερους χώρους ή για την επίτευξη μεγαλύτερης διανομής αέρα, μπορούν να συγχρονιστούν πολλές μονάδες Atem X σε μια διάταξη αστερισμού. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση επιτρέπει τη δημιουργία ενός βέλτιστου δικτύου διανομής αέρα, εξασφαλίζοντας ότι κάθε γωνιά ενός μεγάλου δωματίου επωφελείται από καθαρό αέρα. Αυτό καθιστά τον Atem X μια ιδανική λύση για περιβάλλοντα που απαιτούν ολοκληρωμένη κάλυψη καθαρισμού αέρα με βελτιωμένη αποδοτικότητα.

Το Atem X επιδεικνύει μια υψηλά αποτελεσματική ικανότητα στην αντιμετώπιση επιβλαβών ιών, όπως αποδεικνύεται από τον ανεξάρτητα επαληθευμένο ρυθμό απομάκρυνσης της τάξης του 99,99%. Αυτή η εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα επεκτείνεται σε μια σειρά ιών, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου κορωνοϊού (HCoV-229E), του ιού της γρίπης A (H1N1), υπεύθυνου για την εποχική γρίπη, και του ιού enterovirus 71 (EV71). Το τόσο υψηλό επίπεδο απόδοσης στην εξάλειψη ιών υπογραμμίζει τον ρόλο του Atem X ως κρίσιμο εργαλείο για τη διατήρηση ενός υγιούς εσωτερικού περιβάλλοντος, προσφέροντας γαλήνη και προστασία από κοινές αναπνευστικές ασθένειες.

Το Atem X επιδεικνύει εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην αφαίρεση των αιωρούμενων βακτηρίων, αλλεργιογόνων και σπόρων μούχλας, εξασφαλίζοντας έναν πιο υγιεινό εσωτερικό χώρο. Μέσω αυστηρών δοκιμών, έχει αποδειχθεί ότι εξαλείφει το 99,94% του E. coli και το 99,92% των βακτηριδίων λευκής σταφυλοκόκκου, τα οποία και τα δύο μπορούν να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα υγείας. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι ο Atem X αφαιρεί το 99,94% του Aspergillus niger, ένα συνήθες μύκητα που ευθύνεται για τη μούχλα και ποικίλες αλλεργικές αντιδράσεις. Αυτό το υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας στον καθαρισμό του αέρα από επιβλαβείς μικροοργανισμούς θέτει το Atem X σαν έναν απαραίτητο εξοπλισμό για τη διατήρηση καθαρού, ασφαλούς εισπνεόμενου αέρα, προστατεύοντας αποτελεσματικά τους κατοίκους από διάφορους κινδύνους υγείας που συνδέονται με βακτήρια, αλλεργιογόνα και σπόρους μούχλας.

Βρείτε Μας