HealthPro® 250 NE

Ο πιο προηγμένος καθαριστής αέρα του κόσμου

 

Συστήματα της IQAir® χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από κορυφαία ερευνητικά ινστιτούτα, νοσοκομεία και ιδρύματα για την παροχή στοχευμένων λύσεων καθαρισμού αέρα σε κρίσιμα περιβάλλοντα. (IQAir® Worldwide User Reference List).

Το IQAir® HealthPro® 250 Νew Εdition προσφέρει τις ίδιες εξαιρετικές τεχνολογίες για τον έλεγχο των αερομεταφερόμενων αλλεργιογόνων, παθογόνων, σωματιδίων, αερίων, χημικών ουσιών και οσμών σε ένα συμπαγές σχήμα για χρήση σε κατοικίες και γραφεία.

Οι καθαριστές αέρα της IQAir® δεν χρησιμοποιούν ιονισμό και κατά συνέπεια δεν απελευθερώνουν όζον. Με το ισχυρό οξειδωτικό δυναμικό του, το όζον, προκαλεί βλάβες στους βλεννογόνους και στους αναπνευστικούς ιστούς. Το όζον στον αέρα είναι ρύπος. 

 

Το HealthPro® 250 NE μπορεί να καλύψει αποτελεσματικά ένα σπίτι ή γραφείο έως 85m².

Οι περισσότεροι κατασκευαστές καθαριστών αέρα ισχυρίζονται απόδοση πάνω από 99%. Αυτό αφορά την επίδοση του ενσωματωμένου φίλτρου και όχι την συνολική απόδοση της συσκευής. Λόγω διαρροών, η απόδοση μιας τέτοιας συσκευής πολλές φορές είναι κοντά στο 50%.
Η IQAir® πάντα αναφέρεται στην Συνολική  Απόδοση  Συσκευής και η απόδοση αυτή είναι εγγυημένη κατά 99,5%. Επίσης χρησιμοποιεί μόνο ασφαλή τεχνολογία που δεν παράγει όζον ή ιόντα.
Εκτός της πιθανής επικινδυνότητάς τους, οι ιονιστές-καθαριστές αέρα αρχίζουν να χάνουν απόδοση από την στιγμή που τους βάζετε σε λειτουργία. Μπορεί να χάσουν έως και 50% της απόδοσής τους σε μόλις 1-2 μήνες και να συνεχίσουν να χάνουν απόδοση με το χρόνο...
Το HealthPro® 250 NE της IQAir® δεν χάνει ποτέ την απόδοση του. Με 5.0m² επιφάνεια φίλτρου HEPA, καθώς επίσης και 2.5Kg ενεργού άνθρακα σε κοκκώδη μορφή (όχι πλέγμα), τις μεγαλύτερες σε οικιακό καθαριστή αέρα, πετυχαίνει κορυφαία απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής των φίλτρων.

 

Περισσότερα


An Inside Look - Video


Η διαφορά του HyperHEPA®

Νοσοκομειακού βαθμού φίλτρο HyperHEPA® για τον έλεγχο σωματιδίων, ιών, αλλεργιογόνων, βακτηριδίων κλπ.

Το πρόβλημα με τους συνηθισμένους καθαριστές αέρα είναι ότι απλά δεν είναι αποτελεσματικοί στα μικρότερα και πολύ πιο βλαβερά σωματίδια. Αυτά τα μικροσκοπικά σωματίδια είναι τόσο μικρά ώστε να εισπνέονται και να διεισδύουν απευθείας από τους πνεύμονες στο αίμα.

Το αποτέλεσμα είναι αυξημένες αλλεργίες, άσθμα, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά, ακόμη και καρκίνος.

 • Αυτά τα μικροσκοπικά σωματίδια αντιπροσωπεύουν το 90% όλων των σωματιδίων στον αέρα που αναπνέουμε. 

 • Γι’ αυτό η IQAir® εξέλιξε την τεχνολογία HyperHEPA®. Έχει δοκιμαστεί & πιστοποιηθεί ότι φιλτράρει τα υπέρ-λεπτά και πιο βλαβερά σωματίδια έως 0.003 (microns) σε διάμετρο με επίδοση 99,5%. Αυτό είναι 100 φορές μικρότερο από την απόδοση φιλτραρίσματος της τυπικής τεχνολογίας ΗΕΡΑ και 10 φορές μικρότερο από ένα ιό.

 • Αυτό επιτρέπει στο HealthPro® 250 NE να δεσμεύει τα πιο επικίνδυνα μικρο-σωματίδια στον αέρα, που τα άλλα συστήματα δεν μπορούν.

 

Απόδοση: ≥99.97% στα ≥0.3μm (κατηγορία H12/Η13) πιστοποιημένο κατά EN1822.
Μέσο: Μη υφασμένες γυάλινες μικροΐνες, υγρής επίστρωσης, μικρής πτυχής με διαχωριστές χωρίς διαλυτικά.
Εμβαδόν επιφάνειας υλικού: 5.0m² (η μεγαλύτερη της κατηγορίας).
Συμβατό με τις συσκευές HealthPro® 100150 και 250.
Διάρκεια ζωής: 36 - 48 μήνες.

Περισσότερα

Σε συνδυασμό με το V5-Cell™ MG­

Πολυφασματικό MultiGas™ κοκκώδες μείγμα υλικού για τον έλεγχο ευρέος φάσματος χημικών, αερίων και οσμών.

Για την μεγαλύτερη συγκράτηση χημικών, αερίων και οσμών στην κατηγορία. Το V5-Cell™ MG­ με περιεκτικότητα 2.5Kg κιλών μίγματος ενεργού άνθρακα & εμποτισμένης αργίλου, το οποίο αποτελεί ρεκόρ για οικιακό καθαριστή αέρα, έχει την δυνατότητα φιλτραρίσματος όσο 50+ μάσκες αερίων. Συνδυάζει δύο στάδια χημικού φιλτραρίσματος, με το πλεονέκτημα της ελάχιστης αντίστασης ροής αέρα λόγω της πατενταρισμένης σχεδίασης του, σχήματος V.

 • Ο ενεργός άνθρακας απομακρύνει τα αέρια μόρια με μια φυσική διαδικασία που ονομάζεται προσρόφηση η οποία δεσμεύει φυσικά τα μόρια εντός της πορώδους δομής του άνθρακα. Ο ενεργοποιημένος άνθρακας είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για απομάκρυνση ενώσεων με υψηλό μοριακό βάρος όπως Πτητικές Οργανικές Ενώσεις (VOC).

 •  Για τον έλεγχο αερίων ρύπων με χαμηλό μοριακό βάρος, το φίλτρο αερίων και οσμών V5-Cell™ MG­ περιέχει επίσης χημικά ενεργοποιημένη αλουμίνα, που ονομάζεται επίσης chemisorber. Αυτό το χημικό μέσο αποτελείται από ενεργοποιημένη αλουμίνα (AI2O3) εμποτισμένη με υπερμαγγανικό κάλιο (KMnO4). Αυτά τα μη-τοξικά μέσα πρώτα δεσμεύουν φυσικά επιλεγμένα μόρια μολυσματικών ουσιών και στη συνέχεια τα εξουδετερώνουν χημικά μέσω μιας διαδικασίας οξείδωσης.

Το ένα στάδιο απορροφά οσμές και χημικά, ενώ το άλλο εξουδετερώνει τα αέρια.

Μέσο: MultiGas™ - κοκκώδης ενεργός άνθρακας και ενεργοποιημένη αλουμίνα εμποτισμένη με υπερμαγγανικό κάλιο (AC/4 + IA/4).
Περιεκτικότητα υλικού: 2.5kg (η μεγαλύτερη της κατηγορίας).
Συμβατό με τις συσκευές HealthPro® 250 NE και CleanRoom™ 250MG.
Διάρκεια ζωής: 15 - 21 μήνες.

Περισσότερα


Πανίσχυρη Απόδοση

Ο υψηλής απόδοσης κεντρόφυγος ανεμιστήρας, με καμπύλα πτερύγια και θερμική προστασία, είναι ζυγοσταθμισμένος και εγκεκριμένος για αδιάλειπτη λειτουργία (24h/365d) πετυχαίνοντας τον εκπληκτικό για την κατηγορία, ρυθμό ανακύκλωσης ελεύθερης ροής αέρα των 1.200 m³/h (κυβικών την ώρα).

Δύο φορές ο ρυθμός αφαίρεσης σωματιδίων από τον επόμενο καλύτερο καθαριστή αέρα. 
• Πάνω από 30% περισσότερη παροχή αέρα από την επόμενη καλύτερη συσκευή καθαρισμού αέρα. 
• Συνιστώμενο ως ο καλύτερος καθαριστής αέρα για αυτούς που υποφέρουν από αλλεργίες & άσθμα.

Πηγή: Stiftung Warentest

Μεγάλη Διάρκεια Ζωής των Φίλτρων

Ο μοναδικός οικιακός καθαριστής αέρα στον κόσμο που διαθέτει ταξινομημένο φίλτρο HEPA σύμφωνα με το πρότυπο EN1822, το πιο αυστηρό πρότυπο δοκιμής φιλτραρίσματος αέρα στην Ευρώπη. Ο μοναδικός καθαριστής αέρα στον κόσμο που δοκιμάζεται και πιστοποιείται μεμονωμένα. Κάθε IQAir® HealthPro® 250 ΝΕ διατίθεται με το ατομικό του ενυπόγραφο πιστοποιητικό (δείγμα) που περιγράφει λεπτομερώς τα αποτελέσματα των δοκιμών απόδοσης του.


Στόχευση

Σωματίδια

• Νέφους
• Αιθαλομίχλης
• Καύσεων οχημάτων
• PM2.5 & PM10

Αλλεργιογόνα

• Γύρης
• Κατοικίδιων
• Ακάρεων σκόνης
• Σπορίων μούχλας

Μικροοργανισμοί

• Ιοί
• Μικρόβια
• Βακτήρια
• Μύκητες

Οσμές

• Μαγειρικής
• Κλειστών χώρων
• Βαφών & βερνικιών
• Τσιγάρου & καπνικών ειδών

Τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε την ποιότητα του αέρα που αναπνέετε

με το μοναδικό AirVisual PrοΣε ποιους απευθύνεται;

Ο αέρας που αναπνέουμε έχει μεγάλη επίδραση στην ζωή μας. Ο άνθρωπος μπορεί να επιζήσει για μέρες χωρίς τροφή και νερό, αλλά μόνο λίγα λεπτά χωρίς αέρα. Η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την ευεξία μας. Όσο λιγότερα σωματίδια, αλλεργιογόνα, μικροοργανισμούς, αέρια και χημικούς ρύπους αναπνέουμε, τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα να νοσήσουμε.

Η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε καθημερινά στο σπίτι ή το γραφείο δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μια ουσιώδης ανάγκη για την υγεία μας.


Κορυφαίες διακρίσεις

All the hundreds and thousands of dollars that people spend on devices and chemicals designed to eliminate allergens and make their homes smell better — it’s a waste. You need one product to improve the air quality in your home, and it’s the same device that hospitals use to purify air in some operating rooms. It’s the same company that’s been in business for 45 years. It’s not available in the Sharper Image catalog.

In all, we could not have been happier with IQAir’s New Edition HealthPro Plus. In fact, we are so happy we are naming it a Reviewboard “Best Buy.” In our judgment, it is the best high performance room air purifier available to consumers – by a mile. The New Edition HealthPro® is exceptional in its air cleaning ability, and people with severe allergies and asthma need just that – the very best.


Ενημερωτικά Video

IQAir®: Ultrafine Particles

IQAir®: Particle Perspectives

Η ιστορία της IQAir®: 50+ χρόνια καινοτομίας

Το 1963, ο Manfred και ο αδερφός του Klaus παρουσιάζουν...

Το 1963, ο  Manfred και ο αδερφός του Klaus παρουσιάζουν ένα υποτυπώδες φίλτρο για οικιακή χρήση στη Γερμανία. Το απλό, αυτό φίλτρο αποτελείται από υλικό διήθησης που προσαρμόζεται με μικρούς μαγνήτες στην εξαγωγή των φούρνων, που τότε χρησιμοποιούσαν κάρβουνο ως καύσιμη ύλη. Καθώς περνάει κρύος αέρας μέσα από τον φούρνο, θερμαίνεται και περνάει μέσα από το φίλτρο όπου παγιδεύεται η σκόνη. Είναι το πρώτο σύστημα καθαρισμού αέρα με οικιακή εφαρμογή. Το προϊόν, αρχικά πωλούταν υποσχόμενο πως θα βοηθήσει στην μείωση της μαύρης σκόνης που μάζευαν οι τοίχοι, ειδικά πίσω από τους φούρνους. Σύντομα όμως, ο Manfred που υπέφερε από άσθμα εκ γενετής, παρατήρησε πως το φίλτρο μείωσε τα συμπτώματα του, κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες. Με την πάροδο του χρόνου πολλοί κάτοχοι του φίλτρου τους, ανέφεραν πως συμπτώματα αλλεργιών και άσθματος απαλύνθηκαν.

Ο ιδρυτής Klauss Hammes (κέντρο) και γιοί.

Ο ιδρυτής Klauss Hammes (κέντρο) και γιοί.

Ο Klaus, μηχανολόγος-μηχανικός κατ' επάγγελμα, συνεχίζει το 60 και το 70 να τροποποιεί το φίλτρο και για άλλες συσκευές θέρμανσης με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ύστερα από ένα καρδιακό επεισόδιο, ο Manfred απεβίωσε το 1981. Ο  Klaus, ψάχνοντας για μία κατάλληλη τοποθεσία να αναπτύξει την εταιρία, μετεγκαθίσταται στην Ελβετία. Εκεί ξεκινάει η διεθνής επέκταση στο υπόλοιπο της Ευρώπης και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έχοντας μόλις αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Cambridge στην Αγγλία, ο Frank Hammes, γιος του Klaus, αποφασίζει να συμμετάσχει στην οικογενειακή επιχείρηση. Έχοντας ζήσει με καθαρισμό αέρα όλη του τη ζωή, συμμερίζεται το πάθος του πατέρα του για καθαρό αέρα. Μετά την επιτυχή προώθηση ενός φίλτρου καμπίνας για τα αυτοκίνητα της Mercedes – Benz στη Βόρειο Αμερική, ο Frank στρέφει την προσοχή του στα συστήματα καθαρισμού αέρα με ανεμιστήρα. Αυτό που παρατήρησε είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ οικιακών συσκευών καθαρισμού αέρα και των μεγάλων βιομηχανικών συστημάτων. Εκτός του ότι τα βιομηχανικά συστήματα είναι μεγάλα και ακριβά, είναι επίσης και πολύ αποτελεσματικά. Οι μικρότερου μεγέθους οικιακής χρήσης συσκευές, από την άλλη ήταν μη αποδοτικές. Η απόφαση πάρθηκε το 1994, να δημιουργήσει ένα νέο είδος συστημάτων καθαρισμού αέρα. Θα έπαιρνε στον Frank και σε μια ομάδα αφοσιωμένων μηχανικών τέσσερα χρόνια εντατικής έρευνας και μελέτης για να φτιάξουν την πιο αποτελεσματική, μη βιομηχανική, σειρά συστημάτων καθαρισμού αέρα του κόσμου.

'Ανοιξη του 1998. Το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα της IQAir® βγαίνει από την γραμμή παραγωγής στην Ελβετία. Αρχικά διαθέσιμο μόνο στην Ευρώπη, το HealthPro® 250 κατακτά την πρώτη του μεγάλη αναγνώριση τον Σεπτέμβρη του 1998. Το Stiftung Warentest, ο μεγαλύτερος οργανισμός δοκιμών προϊόντων της Ευρώπης ανακοινώνει πως το HealthPro® 250 ξεπερνάει όλον τον ανταγωνισμό σε ένα από τα πιο εκτενή τεστ για συσκευές καθαρισμού αέρα που έγινε ποτέ.


2000. Τα συστήματα καθαρισμού αέρα της IQAir® γίνονται διαθέσιμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες καταγράφοντας άμεσα επιτυχία σε ανθρώπους που υποφέρουν από αλλεργίες και άσθμα.

 

2001. Ο δεύτερος γιος του Klaus Hammes, Jens, συμμετέχει στην οικογενειακή επιχείρηση και βοηθάει με την ανάπτυξη της IQAir® στην Ασία.

 

2002. Η IQAir® γίνεται η πρώτη και μοναδική εταιρία που λαμβάνει πιστοποίηση H12/13 για τα  HyperHEPA® φίλτρα της, συνήθως διαθέσιμα μόνο σε νοσοκομειακές συσκευές καθαρισμού αέρα για αποστειρωμένους θαλάμους, αξίας πολλών εκατομμυρίων.

Φεβρουάριος του 2003. Εφημερίδες αναφέρουν την ραγδαία εξάπλωση μιας φοβερής ασθένειας. Ονομάζεται Σοβαρό Οξύ Σύνδρομο Αναπνευστικού, η αλλιώς SARS, μια ευκόλως μεταδιδόμενη ασθένεια που προκαλείται από έναν νέο ιό για τον οποίο δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη θεραπεία. Η Αρχή Νοσοκομείων του Χονγκ Κονγκ (Hong Kong Hospital Authority ή HKHA) ξεκινάει αυστηρό έλεγχο ώστε να αξιολογήσει επίδοση και καταλληλότητα συσκευών καθαρισμού αέρα εσωτερικών χώρων, για τον ιό αυτό. Τα αποτελέσματα που πήραν, γρήγορα πιστοποίησαν πως τα περισσότερα μηχανήματα δεν είναι ικανά να αφαιρέσουν τον ιό από τον αέρα. Μετά από βδομάδες δοκιμών και εγκαταστάσεων πολλών συστημάτων η HKHA επιλέγει την IQAir® ως την καλύτερη λύση για τον καθαρισμό του αέρα σε νοσοκομειακά δωμάτια με την ύπαρξη ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον ιό SARS. Η IQAir® συμφωνεί να παρέχει συστήματα της σε περισσότερα από 150 νοσοκομεία και κλινικές στο Χονγκ Κονγκ μπαίνοντας στη μάχη ενάντια της εξάπλωσης του ιού.

 

2004. Η IQAir® επιλέγεται από την Αμερικανική Πνευμονολογική Ένωση (American Lung Association) ως εκπαιδευτικός συνεργάτης με σκοπό την δημόσια ενημέρωση σε θέματα ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων. Μία από τις πρώτες εκπαιδευτικές καμπάνιες ενημερώνει για τα προβλήματα που προκύπτουν από ιονιστές που παράγουν όζον.

 

Με την πάροδο του έτους 2004. Αρκετοί οργανισμοί ελέγχου και αξιολογήσεων προϊόντων εκδίδουν αποτελέσματα αναγνωρίζοντας την υπεροχή των συστημάτων καθαρισμού αέρα της IQAir®. Οι συσκευές της IQAir® καταλαμβάνουν τις κορυφαίες βαθμολογήσεις από τα περιοδικά Consumers Digest, Reviewboard και τις κοινότητες Allergy Buyers' Club και Consumer Search.

 

Καλοκαίρι του 2004. Πλησίασαν την IQAir® οι παραγωγοί της διακεκριμένης τηλεοπτικής σειράς του Αμερικανικού ABC, "Extreme Makeover: Home Edition". Ήθελαν να βοηθήσει η IQAir® στην κατασκευή του πιο υγιεινού σπιτιού στην Αμερική για την οικογένεια ενός κοριτσιού που είχε κάνει μεταμόσχευση καρδιάς. Το έργο αυτό γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλές και τιμάται μετέπειτα από την Αμερικανική Πνευμονολογική Ένωση (American Lung Association). Βάζει έτσι τις βάσεις για μια σειρά επεισοδίων, όπου η IQAir® προσφέρει κορυφαίο καθαρισμό αέρα για οικογένειες με σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Φθινόπωρο του 2004. Ο Frank Hammes στρέφει την ομάδα έρευνας και εξέλιξης της IQAir® σε φίλτρα κλιβάνων και σε συστήματα καθαρισμού αέρα για όλο το σπίτι. Παρομοίως, με την εμπειρία του 10 χρόνια πριν, για τα συστήματα καθαρισμού αέρα δωματίων, βρίσκει ότι τα διαθέσιμα στην αγορά συστήματα για όλο το σπίτι, δεν καλύπτουν τις ανάγκες ανθρώπων με άσθμα και αλλεργίες.


Δεκέμβριος του 2005.
 Η IQAir® παρουσιάζει την πολύ-αναμενόμενη σειρά συστημάτων καθαρισμού αέρα για όλο το σπίτι. Τα συστήματα αυτά ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο την απόδοση φίλτρων κλιβάνων και σπιτιού. Το Perfect 16 γίνεται το πρώτο σύστημα καθαρισμού αέρα για όλο το σπίτι που λαμβάνει την διάκριση MERV16.
Σήμερα ο ιδρυτής της IQAir®, Klaus Hammes, έχει αποσυρθεί αλλά παραμένει σαν σύμβουλος στην οικογενειακή επιχείρηση που διευθύνεται από τους δύο γιους του, Frank και Jens. Ο Frank ασχολείται με το Εργοστάσιο στην Ελβετία, όπου επιβλέπει την παραγωγή καθώς επίσης και με το marketing της εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Jens συνεχίζει να ηγείται του τμήματος πωλήσεων στην Ευρώπη και την Ασία.

2007. Η καινοτομία φέρνει την αναγνώριση. Το 2007, το IQAir HealthPro® 250 λαμβάνει το δεύτερο κατά σειρά βραβείο "Best Buy" από το περιοδικό Consumers Digest Magazine (η πρωτιά συνεχίζεται αδιάκοπη - το HealthPro® 250 αποτελεί συνεχώς την κορυφαία επιλογή του περιοδικού από το 2004). Άλλοι κορυφαίοι αξιολογητές, όπως το Reviewboard, το Allergy Buyers Club και το Consumersearch.com, απονέμουν επίσης τις υψηλότερες αξιολογήσεις τους στην IQAir®. Η σειρά HealthPro® τιμάται ως ένα προϊόν που προσφέρει εξαιρετική αξία στους καταναλωτές και ως η καλύτερη επιλογή για όσους έχουν αλλεργίες ή άσθμα.

 

2008. Η Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ καλεί την IQAir® να δημιουργήσει ένα περιβάλλον εξαιρετικά καθαρού αέρα για την εθνική Ολυμπιακή ομάδα. Τα συστήματα HealthPro® 250 τοποθετούνται στα δωμάτια των αθλητών και στις μεγάλες αίθουσες προπονήσεων τοποθετούνται φορητά συστήματα καθαρισμού αέρα και κεντρικά συστήματα HVAC. Παρά την επιβαρυμένη ποιότητα του αέρα στο Πεκίνο, οι Αμερικανοί αθλητές κερδίζουν 110 μετάλλια, το δεύτερο υψηλότερο αριθμό μεταλλίων για την ομάδα των ΗΠΑ για περισσότερα από 100 χρόνια.

Μετά από μια μελέτη η όπου δείχνει ότι η με την χρήση συστημάτων IQAir® μειώνεται η σωματιδιακή μόλυνση στον αέρα στις αίθουσες διδασκαλίας έως και 90%, οι υπηρεσίες ποιότητας του αέρα στρέφονται στην IQAir®. Η εγκατάσταση αρχίζει στα σχολεία του Long Beach, στην Καλιφόρνια. Στα επόμενα χρόνια, η IQAir® επιλέγεται για να εγκαταστήσει συστήματα σε χιλιάδες αίθουσες διδασκαλίας στην Καλιφόρνια.

 

2012. Η IQAir® παρουσιάζει την σειρά καθαριστών αέρα "New Edition". Η πιο σημαντική αναβάθμιση μέχρι τώρα στη σειρά οικιακών καθαριστών αέρα. Η σειρά "New Edition" επαναπροσδιορίζει τον καθαρισμό του αέρα υψηλής απόδοσης, προσφέροντας: έως 41% καθαρότερο αέρα, 7% λιγότερο θόρυβο και έως 40% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής φίλτρου.

 

2014. Το IQAir® "Clean Air Experience Center" εγκαινιάζετε στην Καλιφόρνια. Το κέντρο παρουσιάζει την τεχνολογία του καθαρού αέρα και εξαπλώνει το μήνυμα πως ο καθαρός αέρας μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν περισσότερο με καλύτερη υγεία. Τώρα ο καθένας έχει την ευκαιρία να βιώσει τον καθαρό αέρα και να μάθει περισσότερα για το φιλτράρισμα αέρα υψηλής απόδοσης.

 

Read More


Βασικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

• Κάλυψη Χώρου 85m²      • Παροχή Αέρα 50-440 m³/h      • Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) 71 x 38 x 41cm      • Βάρος 16kg

Φίλτρα που ενσωματώνει το HealthPro® 250 NE

 

PreMax™ F8 (S)
test
 • Προ φίλτρο υψηλής χωρητικότητας (κατηγορία F8) για τον έλεγχο χονδρών και λεπτών σωματιδίων σκόνης.
 • Υλικό: Γυάλινες μικροΐνες, υγρής επίστρωσης, μη υφασμένες, μικρής πτυχής.
 • Εμβαδόν επιφάνειας υλικού: 2,8m²
 • Συμβατό με τις συσκευές HealthPro® 100 NE και HealthPro® 250 NE.
 • Διάρκεια ζωής: 12 - 18 μήνες.
V5-Cell™ MG
 • Πολυφασματικό MultiGas™ κοκκώδες μείγμα υλικού για τον έλεγχο ευρέος φάσματος αερίων και οσμών.
 • Υλικό φίλτρου: MultiGas™ κοκκώδης ενεργός άνθρακας και KMnO4 υπερμαγγανικό κάλιο.
 • Περιεκτικότητα: 2,5kg.
 • Συμβατό με τις συσκευές HealthPro® 250 NE και CleanRoom™ 250MG.
 • Διάρκεια ζωής: 15 - 21 μήνες.
HyperHEPA® H12/13 (L)
 • Νοσοκομειακού βαθμού φίλτρο HEPA (κατηγορία Η12/Η13) για τον έλεγχο υπέρ-λεπτών σωματιδίων, αλλεργιογόνων, βακτηριδίων, ιών, κλπ.
 • Υλικό φίλτρου: Γυάλινες μικροΐνες, υγρής επίστρωσης, μη υφασμένες, μικρής πτυχής με διαχωριστές χωρίς διαλυτικά.
 • Εμβαδόν επιφάνειας υλικού: 5m²
 • Συμβατό με τις συσκευές HealthPro® 100150 και 250.
 • Διάρκεια ζωής: 36 - 48 μήνες.