AirVisual Pro

Το πιο προηγμένο σύστημα παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα στον κόσμο

Βελτιώστε τη υγεία σας, γνωρίζοντας και προβλέποντας την ποιότητα του αέρα

Παρακολουθήστε τον αέρα που αναπνέετε

Πάρτε το AirVisual Pro μαζί σας και παρακολουθείτε αόρατες απειλές οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Τι εισέρχεται στους πνεύμονές σας ανά πάσα στιγμή?

Είναι σχεδιασμένο να είναι ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά, ώστε να μπορείτε πάντα να το έχετε μαζί σας. Είναι η πιο προσιτή, φορητή και ακριβής συσκευή παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα που δημιουργήθηκε ποτέ.

Tο AirVisual Pro σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε άνετα τον αέρα που αναπνέετε οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Δείτε το αόρατο

Δείτε αμέσως αόρατες απειλές από μικροσκοπικά σωματίδια PM2.5 στον αέρα. Καταλάβετε από πού προέρχονται οι κίνδυνοι και πάρτε τον έλεγχο.

Τα PM2.5 είναι μικροσκοπικά και επικίνδυνα. Το μικροσκοπικό μέγεθος αυτών των ρύπων τους επιτρέπει να διεισδύσουν στους ιστούς των πνευμόνων σας και να μετακινηθούν κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος. Από εκεί, αυτά τα θανάσιμα σωματίδια μπορούν εύκολα να μετακινηθούν σε κάθε όργανο στο σώμα σας, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου σας.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία του AirVisual Pro σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε εύκολα τον αέρα σας οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Πάρτε τον έλεγχο του αέρα που αναπνέετε.

Συγκρίνετε την ποιότητα του αέρα

Συγκρίνετε την ποιότητα του εσωτερικού αέρα με τον εξωτερικό αέρα. Ανακαλύψτε τις τοπικές πηγές ρύπανσης του αέρα.

εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Το AirVisual Pro σας επιτρέπει να βλέπετε την ποιότητα του εσωτερικού σας αέρα παράλληλα με τον πλησιέστερο επίσημο σταθμό παρακολούθησης.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να εντοπίσετε τις πηγές ρύπανσης του αέρα. Αποκτήστε τα δεδομένα που χρειάζεστε για να λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις για την προστασία της υγείας σας.

Αποκτήστε δωρεάν την εφαρμογή

Αποκτήστε τώρα την εφαρμογή AirVisual κατεβάζοντας την δωρεάν για iOS ή Android. Πως είναι η ποιότητα του αέρα σήμερα;

Η εφαρμογή AirVisual είναι ένα εργαλείο τσέπης για την αποφυγή της επιβλαβούς ατμοσφαιρικής ρύπανσης, εντελώς δωρεάν.

Αυτό το απίστευτο εργαλείο σας δίνει στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, πρόβλεψης και ιστορικά δεδομένα ατμοσφαιρικής ρύπανσης για έξι βασικούς ρύπους: PM2.5, PM10, CO, CO2, NO2 και όζον. Επίσης σας λέει τον Δείκτη Ποιότητας Αέρα (IAQ) - ένα εργαλείο μέτρησης της ποιότητας του αέρα που χρησιμοποιείται από την EPA (Οργανισμός Προστασίας Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών).

Air Visual Earth

Το Air Visual Earth είναι ο πρώτος 3D χάρτης για την ατμοσφαιρική ρύπανση. Παρακολουθήστε ζωντανά καθώς οι ρύποι αλληλεπιδρούν με τις καιρικές συνθήκες.

Το Air Visual Earth είναι πραγματικά μια πρωτοποριακή προσπάθεια. Παράγεται από δορυφορικές εικόνες και δεδομένα από 10.000+ σταθμούς παρακολούθησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Περιστρέψτε την υδρόγειο, μεγεθύνετε και και παρακολουθείστε την ποιότητα του αέρα.

Air Visual Earth - τεχνολογία για έναν καλύτερο κόσμο.

Ενημερωθείτε πριν ξεκινήσετε...

Το AirVisual app παρέχει προβλέψεις ρύπανσης. Θα είναι μολυσμένος ο αέρας αυτό το Σαββατοκύριακο?

"Τρέχοντας" με έξυπνη τεχνολογία

Η έξυπνη τεχνολογία του AirVisual Pro, σας παρέχει εξατομικευμένες ειδοποιήσεις και "tips" για να αναπνέετε τον καλύτερο δυνατόν αέρα.

Το Air Visual Pro χρησιμοποιεί cloud computing, μεγάλα δεδομένα και τεχνητή νοημοσύνη για να παρέχει όχι μόνο τις καλύτερες προγνωστικές αναλύσεις, αλλά και να σας δώσει συμβουλές. Το Air Visual Pro σας μαθαίνει από τα δεδομένα της εσωτερικής και της εξωτερικής ποιότητας του αέρα για να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές για να εξασφαλίσετε ότι αναπνέετε τον πιο υγιεινό αέρα.

Πάρτε μαζί σας το AirVisual Pro όπου και αν πάτε.

Συμμετέχετε στο παγκόσμιο δίκτυο

Η εφαρμογή AirVisual προσφέρει δεδομένα άνω των 10.000 τοποθεσιών. Αλλά πολλά μέρη δεν παρακολουθούνται ακόμα. Γίνετε μέρος της λύσης. Καταχωρήστε το ΑirVisual Pro σας, ως δημόσιο, υπαίθριο σταθμό παρακολούθησης.

Τα δεδομένα της εφαρμογής AirVisual δίνουν την δυνατότητα στους πολίτες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις που επηρεάζουν την υγεία του αναπνευστικού τους, μέσω προσβάσιμης τεχνολογίας. Πιστεύουμε ότι οι κοινότητες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα μας για να διαμορφώσουν τον κόσμο σε ένα πιο υγιεινό μέρος. Η υποστήριξη και η δέσμευση των πολιτών σε όλο τον κόσμο αποτελεί τη ραχοκοκαλιά αυτού που κάνουμε.

Απολαύστε βελτιωμένες λειτουργίες με την εφαρμογή AirVisual και τον ιστότοπο

- Παρακολούθηση του σπιτιού σας εν κινήσει

- Ειδοποιήσεις όταν ο αέρας σας γίνει ανθυγιεινός

- Ωριαία πρόγνωση καιρού και ατμοσφαιρικής ρύπανσης

- Ειδήσεις της κοινότητας και εκπαιδευτικοί πόροι

- Δεδομένα σχετικά με την ποιότητα του αέρα για όλες τις αγαπημένες σας τοποθεσίες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Η ιστορία της IQAir®: 50+ χρόνια καινοτομίας

Δείτε τη διαδρομή της IQAir® από τo ξεκίνημα έως την καθιέρωση της ως ο παγκόσμιος ηγέτης της τεχνολογίας καθαρού αέρα

Read More

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ρίξτε μια σε βάθος ματιά στα δεδομένα και στα στοιχεία του AirVisual Pro.