Για περισσότερα από 50 χρόνια, η IQAir® είναι πρωτοπόρος στον καθαρισμό αέρα εσωτερικών χώρων. Ξεκίνησε από δύο αδέρφια γερμανικής καταγωγής στις αρχές της δεκαετίας του 60 και σήμερα είναι ηγέτιδα εταιρία, με έδρα την Ελβετία, της βιομηχανίας συστημάτων καθαρισμού αέρα. (Διαβάστε περισσότερα για την ιστορία και τις καινοτομίες της IQAir®).

Η δυναμική και η καινοτομία της IQAir® προέρχονται από την δική της έρευνα και ανάπτυξη καθώς επίσης και από την παραγωγή. Η σπάνια, με τα σημερινά δεδομένα προσέγγιση, οδηγεί σε προϊόντα που θέτουν νέα πρότυπα στην επίδοση, το στυλ και την ποιότητα.

Οι συσκευές της IQAir® δεν ιονίζουν τον αέρα και κατά συνέπεια δεν παράγουν όζον. Το όζον στον αέρα που αναπνέουμε είναι ρύπος. Τα φίλτρα σωματιδίων είναι μηχανικά και δεσμεύουν τα σωματίδια. Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα είναι υπεύθυνα για την εξουδετέρωση οσμών, αερίων και χημικών ρύπων του αέρα που παράγονται από καύσεις (καυσαέρια, αιθαλομίχλη κλπ) και από πηγές όπως καθαριστικά, μπογιές, βερνίκια, χαλιά, έπιπλα κλπ.

Για Ολόκληρο το Σπίτι ή το Γραφείο

 

Οι συσκευές καθαρισμού αέρα της IQAir® χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από συνανθρώπους μας που υποφέρουν από άσθμα, αλλεργίες, προβλήματα αναπνευστικού κ.α., καθώς επίσης και από αυτούς που απλά επιλέγουν στον χώρο του σπιτιού ή της εργασίας, να έχουν απόλυτα καθαρό και υγιεινό αέρα. Επίσης η IQAir® κατασκευάζει συσκευές και συστήματα που χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία, κλινικές, ιατρεία, κρατικές υπηρεσίες, ξενοδοχεία, σχολεία, βιομηχανίες, σαν λύσεις καθαρισμού αέρα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Όλα τα συστήματα καθαρισμού αέρα της IQAir® έχουν ειδικά φίλτρα για να πετύχουν υψηλού επιπέδου καθαρισμό και να καλύψουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες:

  • Ελαχιστοποίηση των αλλεργιών, των ιώσεων, των βακτηριδίων και της μούχλας σε κατοικίες, σχολεία, γραφεία και υπηρεσίες.
  • Εξάλειψη των καυσαερίων, του καπνού και των χημικών ουσιών σε δημόσιους χώρους, εργαστήρια και χώρους βιομηχανίας.
  • Πρόληψη της μετάδοσης μολύνσεων σε νοσοκομεία, κλινικές και γηροκομεία.

Ο Προσωπικός σας Καθαριστής Αέρα

Η σειρά IQAir® Atem® είναι μια εξ ολοκλήρου, νέα γενιά προσωπικού καθαριστή αέρα, αρκετά μικρού ώστε να είναι πάνω στο γραφείο σας ή το αυτοκίνητο και αρκετά ισχυρού για να παρέχει καθαρό αέρα απευθείας στη ζώνη αναπνοής σας. 

Για Επαγγελματικές Εφαρμογές